Endurokurssit sekä -safarit Riihimäellä ja Saariselällä

Kursseja aloittelijoista alkaen kilpailusta kiinnostuneille sekä safareita Suomen hienoimmilla luvallisilla reiteillä.

 

Motojyskyn opeissa Riihimäellä kehität ja ylläpidät ajotaitojasi. Endurokurssimme sopivat kaikille niille, joita laji vähääkään kiinnostaa tai joilla ajotaito on jo kohtuullisesti hanskassa. Aloitus sujuu turvallisesti, ja haasteitakin riittää niitä kaipaaville, sillä kursseilla kaavaillaan sopivat kehityskohteet jokaiselle yksilöllisesti. Tutustu ohesta kursseihimme ja kysy lisää!


Motojyskyllä löytyy koulutuskokemusta yli 40 vuoden ajalta! Laji on antanut meille itsellemme paljon. Pyrimme opettamaan, miten Sinä nauttisit siitä turvallisesti.

Endurostart 1 - Kokeile enduroa

 

Aloita Endurostart -kurssi. Endurostart-kurssilla voit kokeilla enduroa mukavasti, edullisesti ja turvallisesti alusta alkaen, jo ennen kuin hankit omaa pyörää tai varusteita. Sinua ohjaavat endurokouluttajat, jotka osaavat ja haluavat opastaa aloittelevia harrastajia.

 

Järjestämme kaiken valmiiksi, joten riittää, kun tulet paikalle. Meillä on aloittamiseen sopivat ajomaastot ja -reitit sekä sopivat endurot. Saat turvalliset ajovarusteet vuokralle kurssin ajaksi.

 

Kurssin jälkeen nautit endurosta enemmän. Opit endurolla ajamisen perusteet, ja kurssin opit tekevät ajamisesta nautinnollisempaa sekä turvallisempaa. 

Hinnat: Omalla endurolla ja ajovarusteilla 150€.  Motojyskyn vuokraendurolla 250€. Ajovarustepaketti 40€. Halutessasi privaattikurssin, lisämaksu 50€.
VAROITUS! Useimmat kurssin käyneistä haluavat oppia lisää.

Kysy lisää
Enduro safari Saariselällä

 

Endurostart 2 – Opi lisää

 

Enduron perusajotaidon omaaville. Jatkoa Endurostart-aloituskurssille tai vastaavat taidot omaaville kuskeille. Mietimme yhdessä ja harjoittelemme, miten Sinun kannattaisi ajaa erilaisissa maastoissa. Jokaiselle kurssilaiselle pyritään löytämään hänelle parhaiten sopivat konstit.

 

Harjoituspaikat kehittymisesi mukaan. Harjoituspaikkoina ovat oman kehittymisesi mukaan helpohkot polut, haastavammat polut, pehmeämpi polku säävarauksella, kunnon mäki, juuria & kiviä, ojia, erilaisia hyppyreitä sekä muita vastaavia paikkoja.

Harjoituspaikoistamme Punkka on hiekkainen mäki, missä on isoja korkeuseroja. Siellä kulkee myös haastavaa polkua, jota Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla käyttää Enduron SM-kilpailuissa.

Hinnat: Omalla endurolla ja ajovarusteilla 150€. Motojyskyn vuokraendurolla 250€. Ajovarustepaketti 40€. Halutessasi privaattikurssin, lisämaksu 50€.

Kursseja järjestetään arkisin ja viikonloppuisin kysynnän mukaan.

Endurostart 1 tai 2 ilmoittautuminen

Endurosmart - Lisää varmuutta

 

ENDUROSMART on tarkoitettu jo ainakin jonkun verran ajaneille. Usein kurssille tulon syynä on se, ettei pyörä ole aina kuskin kanssa samaa mieltä etenemisen suunnasta ja nopeudesta. Eli näillä kursseilla etsitään lisää varmuutta ja turvallisuutta ajamiseen. Yleensä samalla vauhti nousee.

Harjoituspaikkoina käytetään monipuolisia haastavampia maastoja. 

Motojyskyn harjoitusalueilla löytyy hyppyreitä, suomienskapolkuja, mäkiä, kivikkoja, hiekkaa, savea, kosteisiin aikoihin mutaa jne.

 

Talviajoa pääsemme yleensä harjoittelemaan helmi- maaliskuussa. Silloin lumi pöllyää ja enkelin kuvia syntyy spoorin varteen. Säiden salliessa silloin voidaan ajaa myös jäärataa. 

Hinta 3 hengen ryhmässä omalla endurolla 150€ tai Motojyskyn vuokraendurolla 250€. Ajovarustepaketti 40€. Myös juuri sinulle räätälöityjä kursseja saatavana.
Lisämaksusta mahdollisuus myös kahden hengen tai privaattikurssiin. Privaattilisä 50 €.

Harjoitukset kestävät ryhmän koosta ja kuskin kunnosta riippuen 3 – 4 tuntia.

Saariselkä Ruskasafarit 

 

SAARISELKÄ on jääkauden aikana loistavasti suunniteltu endurokäyttöön sopivaksi. Luvallinen ajaminen siellä on rajoitettu luonnon suojelun, porotalouden ja muiden matkailijoiden tarpeiden mukaan. Se ei kuitenkaan haittaa, koska Motojysky on saanut sinne luvat loistaville reiteille.

 

INTERNATIONAL SIX NIGHTS ENDURO eli ISNE heinäkuussa kerää reiteille useita eritasoisia joukkueita, joista osaan voit liittyä yksinkin. ISNEstä löydät lisää tietoja päävalikosta.


RUSKASAFARIT
ajetaan usein luonnon hienossa värimaisemassa. Pöly ja kuumuus eivät
yleensä kuulu näille safareille. Luonto on erittäin kaunis, mutta päivä jo
selvästi kesää lyhyempi. Tähän aikaan Saariselän lähipoluilla on paljon vaeltajia ja maastopyörillä liikkuvia. Myös porot alkavat tokkaantumaan. 

2024 Ruskasafarien aikataulu: 25-27.8. adventureille ja 29.8-31.8. enduroille

Osallistumisen hinta omalla pyörällä ja ajovarusteilla 3 päivää 690€.

Hinta Motojyskyn vuokraendurolla 3 päivää 1590€.

Ajovarustepaketin vuokra on 60€ / ajopäivä.

 

 

Saariselkä 2024 ruskasafari ilmottautuminen