Hämeenkatu 7, 11100 Riihimäki

  +358 400 733 833

Endurokurssit Riihimäellä

Kursseja aloittelijoista alkaen kilpailusta kiinnostuneille


Motojyskyn opeissa Riihimäellä kehität ja ylläpidät ajotaitojasi. Endurokurssimme sopivat kaikille niille, joita laji vähääkään kiinnostaa tai joilla ajotaito on jo kohtuullisesti hanskassa. Aloitus sujuu turvallisesti, ja haasteitakin riittää niitä kaipaaville, sillä kursseilla kaavaillaan sopivat kehityskohteet jokaiselle yksilöllisesti. Tutustu ohesta kursseihimme ja kysy lisää!


Motojyskyllä löytyy koulutuskokemusta yli 40 vuoden ajalta! Olemme oikea osoite, mikäli enduroon tutustuminen kiinnostaa Sinua.

Endurostart taso 1 ja 2 

Kursseja järjestetään lähes viikoittain touko- lokakuussa. Näillä toimii usein kouluttajana Jysky eli Jyri Tengman. Pitkän endurokokemuksen seuraus on, että Jyskyn vetämillä kursseilla ei harjoitella pitkiä hyppyjä tai pahoja kivikkoja.


Endurostart taso 3 ja Endurosmart

Endurosmart-kurssit sovitaan aina erikseen. Niillä toimii kouluttajana yleensä Otto Tengman. Hänellä on sekä Liikenneturvan mp-kouluttajatausta että 10 vuoden kilpailutausta endurossa.

endurostart1 kurssi

Endurostart 1 - Kokeile enduroa


Aloita Endurostart -kurssi. Endurostart-kurssilla voit kokeilla enduroa mukavasti, edullisesti ja turvallisesti alusta alkaen, jo ennen kuin hankit omaa pyörää tai varusteita. Sinua ohjaavat endurokouluttajat, jotka osaavat ja haluavat opastaa aloittelevia harrastajia.


Järjestämme kaiken valmiiksi, joten riittää, kun tulet paikalle. Meillä on aloittamiseen sopivat ajomaastot ja -reitit sekä sopivat endurot. Saat turvalliset ajovarusteet vuokralle kurssin ajaksi.


Kurssin jälkeen nautit endurosta enemmän. Opit endurolla ajamisen perusteet, ja kurssin opit tekevät ajamisesta nautinnollisempaa sekä turvallisempaa.
VAROITUS!
Useimmat kurssin käyneistä haluavat oppia lisää.

8.5. vapaita aikoja: ma 13.5. klo 13, to 23.5. klo 10, la 1.6. klo 10

Painikkeen teksti
enduro

Endurostart 2 – Opi lisää


Enduron perusajotaidon omaaville. Jatkoa Endurostart-aloituskurssille tai vastaavat taidot omaaville kuskeille. Mietimme yhdessä ja harjoittelemme, miten Sinun kannattaisi ajaa erilaisissa maastoissa. Jokaiselle kurssilaiselle pyritään löytämään hänelle parhaiten sopivat konstit.


Harjoituspaikat kehittymisesi mukaan. Harjoituspaikkoina ovat oman kehittymisesi mukaan helpohkot polut, haastavammat polut, pehmeämpi polku säävarauksella, kunnon mäki, juuria & kiviä, oja, erilaisia hyppyreitä sekä muita vastaavia paikkoja.


Kursseja järjestetään arkisin ja viikonloppuisin kysynnän mukaan.

endurostart

Endurosmart – Lisää vauhtia ja haasteita


Hyvä kurssi niille, joilla ajaminen alkaa sujua kunnolla. Pyörä saattaa kuitenkin pyrkiä kulkemaan eri tahdissa kuin kuskin ajatus. Tavoite on, että kuski määrää vauhdin ja suunnan. Soveltuu hyvin myös niille, jotka haluavat kokeilla kilpailemista. Harjoituspaikka sisältää hyvää polkua, pehmeää hiekkaa, kallioita, kivikkoa, hyppyreitä ja sään mukaan myös pehmeää osuutta.