Hämeenkatu 7, 11100 Riihimäki

  +358 400 733 833

International Six Nights Enduro

ISNE 2020

Enduro bikes 

Saariselkä 5.-11.7.2020

Voit osallistua tapahtumaan omalla valkokilpi enskalla tai vuokrata meiltä enduron.

Voit osallistua valmiin vähintään 6 hengen kaveriporukan kanssa, tai liittyä omaa ajokokemustasi vastaavaan ryhmään.


Ajopäivävaihtoehdot:

Ajopäivävaihtoehtoja on kolme: 

1) sunnuntai - tiistai 3 päivää  2) torstai - lauantai 3 päivää

3) sunnuntai - lauantai 6 päivää.

Keskiviikko on huoltopäivä.


Sekä alkuviikosta että loppuviikosta löytyy vähemmän ajaneiden ja kokeneiden ryhmiä.


Vähemmän ajokokemusta omaaville löytyy enemmän ryhmiä sunnuntai, maanantai ja tiistai vaihtoehdossa.


Kokeneille cross- ja endurokuskeille löytyy enemmän ryhmiä torstai, perjantai ja lauantai vaihtoehdossa. 


Kokeneet ja hyvän ajokunnon omaavat voivat ajaa kaikki 6 päivää.   


Hinnat oma pyörä ja ajovarusteet alkaen: 

3 päivää 495€

6 päivää 960€

sisältäen reittivuokrat, lupamaksut, huoltoauton pitkillä reiteillä sekä opaspalvelut ja nyt myös joka päivä retkieväät.


Hinnat Motojyskyn endurolla alkaen:

3 päivää 1170€

6 päivää 1980€ 

sisältää reittivuokrat, lupamaksut, huoltoauton pitkillä reiteillä, opaspalvelut ja nyt myös retkieväät sekä lisäksi polttoaineet, huollot, kuluvat osat sekä vakuutukset, joiden enimmäisomavastuu on 1000€ / vakuutustapahtuma. Ajovarusteet Arai MX-V, Leatt suojapaita, polvisuojat, ajolasit, ajoasu sekä AlpineStars saappaat 40€ / ajopäivä.


Laskutus ja peruutusehto
Koko summa laskutetaan syyskuussa, kun viralliset luvat on saatu. Varausmaksu 150€, jota ei palauteta, erääntyy maksettavaksi marraskuun alussa. Loput laskusta erääntyy maksettavaksi 15. kesäkuuta 2020. Ennen 5. toukokuuta tapahtuvien mahdollisten peruutusten loppuerä hyvitetään.


Tapahtumaan voidaan ottaa 30 ensimmäistä ilmoittautunutta!


Ota yhteyttäIlmoittaudu

Adventure bikes

Saariselkä 13.-15.7.2020

Saimme Saariselälle lisää upeissa maisemissa kulkevaa maastoajoon soveltuville matkaenduroille sopivaa reittiä. Meillä on mahdollisuus ajaa metsäauto- ja talviteitä sekä jouheita ja avaria kelkkaurien pohjia. Reitit soveltuvat hyvin maastoon soveltuvien matkaenduroiden offroad-ajoon, mutta vaativat karkea kuvioiset renkaat. 


Niille, joiden ajotaito ja kunto riittävät, löytyy myös haastavia paikkoja. Olemme varautuneet yhteen tällaiseen ryhmään.


Kaikki maastoreitit vaativat maastoliikenneluvan, eikä niitä siis ole luvallista ajaa ilman kaikkien maanomistajien lupaa. Motojysky maksaa maan sekä metsäautoteiden omistajille vuokraa.


Ajamista luvan vaativilla teillä ja maastossa valvovat poliisin lisäksi rajavartiosto, tulli ja Metsähallituksen erävalvojat. Lisäksi paliskuntien jäseniä liikkuu alueella poronhoidossa. Paliskunnat tietävät, ketkä ovat luvallisella reitillä ja hankkineet maastoliikenneluvat.  


Huoltoauto toimittaa pitkille reiteille polttoainetta pyörille ja muonaa kuskeille.


Hinta omalla pyörällä ja ajovarusteilla 3 päivää alkaen 750€

sisältäen reittivuokrat, lupamaksut, huoltoauton pitkillä reiteillä sekä opaspalvelut ja nyt myös joka päivä retkieväät.


Laskutus ja peruutusehto

Koko summa laskutetaan syyskuussa, kun viralliset luvat on saatu. Varausmaksu 150€, jota ei palauteta, erääntyy maksettavaksi marraskuun alussa. Loput laskusta erääntyy maksettavaksi 15. kesäkuuta 2020. Ennen 5. toukokuuta tapahtuvien mahdollisten peruutusten loppuerä hyvitetään.


Tapahtumaan voidaan ottaa 15 ensimmäistä ilmoittautunutta!


Tämän tapahtuman lisäksi pyrimme järjestämään myös elo- ja syyskuussa 2020 matkaendurosafarit Saariselällä. 


Mikäli olet kiinnostunut 2020 loppukesän safarista, paina "Ota yhteyttä" nappia, ja kerro toiveesi ajankohdan suhteen. Mukaan tarvitaan vähintään 7 osallistujaa.


Mikäli matkaendurolla maastossa pärjääminen epäilyttää, järjestämme Riihimäellä Adventurestart ja Adventuresmart koulutuksia.  Ota yhteyttäIlmoittaudu

2003 vuoden esitteemme sisälsi osan arvoistamme, jotka ovat edelleen voimassa.

Lapin luonto on lyhyen kesän ja ankaran talven takia arka. Siellä on luonnon ja eläimistön säilymisen kannalta arvokkaita koskemattomia erämaita. Porotaloudella on omat tarpeensa. Lappi on tärkeä virkistysalue monelle turistille, joiden palvelemiseksi siellä harjoitetaan erilaisia elinkeinoja. Kaikilla näillä asioilla on oma tärkeä merkityksensä, kun alueella liikutaan endurolla.


Maastoliikennelaki edellyttää aina maanomistajan luvan, kun ajetaan tien ulkopuolella. Lapissa useimmat pikkutiet ovat ns. talviteitä, jotka luokitellaan kesäaikana maastoksi, eli nekin vaativat ajoluvan.


Motojysky maksaa maanomistajille vuokraa, joka määräytyy yleensä reitin pituuden mukaan. Monissa paikoissa kulkee useita polkuja lähekkäin, mutta lupa koskee vain lupaehdoissa määrättyä polkua. Siksi ryhmien ensimmäisenä ajaa aina reitit tunteva opas. Yksi hänen tehtävistään on varoittaa ryhmää vaarallisista paikoista.

Motojyskyn vuokraamilla maastoreiteillä saa ajaa ainoastaan maanomistajien luvalla ja Motojyskyn oppaan vetämänä. 

Myös paliskunnilla on omat sääntönsä meille.