Hämeenkatu 7, 11100 Riihimäki

  +358 400 833 733

Motojyskyn Elokuun asfalttikurssitarjonta

Heinäkuun lopulla Saariselän safariturneelta palattuamme pääasiallinen aika menee valmistautuessa seuraaviin koulutus- ja safarimatkoihin Jämsään ja Saariselälle takaisin. Halutessasi voit udella Jyskyn mahdollisuuksista järjestää lisäkursseja numerosta 0400 733833.

 

Elokuussa asfalttikurssit jatkuu tuttuun tyyliin maanantai-iltaisin Riihimäen ajoharjoittelukeskuksen loistavalla ajoharjoitteluradalla seuraavasti.

5.8. klo 17-20 mahdollisuus ottaa kaksi eri tasoryhmää

12.8. klo 17-20 mahdollisuus ottaa kaksi eri tasoryhmää

Kysynnän mukaan myymme kurssipäivät täyteen suosituimmille kurssityypeille. Pienryhmien ansiosta pystymme antamaan henkilökohtaista palautetta kuljettajille, vaikka ajokokemuksissa kurssilaisilla olisikin eroa.

Meiltä on myös mahdollista vuokrata pyörä loppukesän ja syksyn kursseille, loppuvuoden saatavilla olevat pyörät ovat Hondan 500cc ja 750cc malleja, jotka moottorin koosta riippumatta ovat erittäin helposti hallittavia ja käyttäjäyställisiä pyöriä, jopa aloittelijalle kouluttajan ohjeistamana. Vuokrapyörästä veloitamme lisähinnan 90 €.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täyttyvät nopeasti! Varmista paikkasi ja valmistaudu turvalliseen ja itsevarmaan ajamiseen MotoJyskyn kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset löydät tästä.

https://www.motojysky.fi/asfaltti